ASUS har lavet hul i deres nye router

edbpriser.dk 29-05-2017 10:14

ASUS har præsenteret nye produkter på deres Edge of Beyond event, hvor denne hullede Blue Cave router er i blandt dem.

I stedet for den sædvanlige flade boks med strittende antenner har ASUS kreeret en hvid opretstående boks med et stort blåt hul i midten, der bestemt ikke ligner din gængse router, og som man måske vil være mindre tilbøjelig til at gemme væk.

Læs også: Sådan får du hurtigere internet

Antennerne på Blue Cave routeren er bygget ind i toppen af boksen, mens bundkortet befinder sig i bunden, og så fungerer hullet i midten som isolation mellem de to dele, så det trådløse signal ikke bliver forstyrret.

ASUS Blue Cave router

Stærke funktioner

Derfor er ASUS Blue Cave routeren da også i stand til at streame 4K video og sende store filer uden problemer. Routeren understøtter IFTTT protokoller og Amazons digitale assistent Alexa, så den kan være med til at styre dit digitalt opsatte hjem.

Sikkerheden bliver varetaget af AiProtection teknologi fra Trend Micro, og al opsætning og administration bliver klaret via en ny smartphone app.

Læs også: Netgear Nighthawk X4S R7800 [TEST]: Featurespækket Wi-Fi-router i overhalingsbanen

ASUS Blue Cave har allerede vundet sin første pris på Computex messen, hvor dens design og avancerede funktioner blev hædret med en Golden Award.

ASUS Blue Cave router forbindelser

Pris og tilgængelighed

En lanceringsdato er endnu ikke fastsat, men prisen skulle ende på $180, hvilket vil give en dansk pris omkring 1.500 kroner inklusive afgifter.


Kilde: Engadget