Asus klar med nye serie af luksus-computere til den kreative

Rasmus Elm Rasmussen - 30-08-52181 12:36

Den nye ProArt-serie byder på et stort udvalg af high-end produkter udviklet til professionelle content creators. Produktserien består af bærbare computere, desktops, skærme og komponenter

Behovet hos profesionelle kreative fagfolk kan være meget forskelligt. For Fotografer og grafikere vil farvernøjagtighed og multitasking-evne have prioritet, mens produktdesignere, videographers og spiludviklere i højere grad vil være på jagt efter de hurtigst mulige renderingshastigheder. Der er også et behov for evnen til at udføre grafikintensive opgaver på lokation med kunder eller mens man er på farten.

Med den nye ProArt Studiobook-serie, har ASUS skabt et stort udvalg af bærbare til professionelle der dækker den brede vifte af størrelses- og ydelseskrav som den moderne content creator efterspøger.

ProArt StudioBook Pro 15 og StudioBook 15, er et par Nvidia RTX Studio-bærbare med NVIDIA Quadro RTX5000 eller GeForce RTX2060-grafikkort og den nyeste generation af Intel Core i7-processor. Begge modeller har en Pantone-valideret 4K UHD-skærm med Delta E <1,5 farvernøjagtighed og 100% Adobe RGB.

Med ProArt StudioBook 15 / Pro 15 har ASUS lavet en ultra-portable bærbar skabt til content creators, der leverer kraftfuld ydelse, enestående farvernøjagtighed, kraftfuld køling for et optimalt workflow.


Læs mere...