ASUS' nye tablet har udskifteligt bagcover med surround sound eller ekstra batteri

edbpriser.dk 21-08-47384 10:53

ASUS præsenterer en del nye produkter på Computex messen, som løber af stablen netop nu, og et af disse er en tablet kaldet ZenPad 8 Z380C, der kommer med flere dele interessant bagcover tilbehør.

For udover at annoncere et udvalg af forskellige farver bagcover - heriblandt et i læder som LG G4, præsenterede ASUS også to bagcovers, der tilfører ZenPad 8 Z380C ekstra funktionalitet.

DTS-HD 5.1 surround sound på ASUS' tablet

Audio Cover hedder det ene bagcover, som har ikke mindre end seks højttalere indbygget, hvilket, ifølge ASUS, vil tilføre din filmkigning på tabletten DTS-HD 5.1 surround sound.

ASUS ZenPad 8 med Audio Cover monteret
ASUS ZenPad 8 med Audio Cover monteret. Foto: The Verge .

Coveret, der mere ser ud til at være et flip-cover end et bagcover, bliver desværre ikke demonstreret på Computex, men det virker under alle omstændigheder lidt overdrevet med så stor lyd til en tablet på 8 tommer, også selvom George Lucas siger, at lyden er 50% af filmoplevelsen...

Læs også: Apples store iPad Pro får Bluetooth stylus, Force Touch og NFC

Det andet cover indeholder et ekstra batteri, der vil give 14 timers batteritid i alt, og det er jo altid praktisk med lang levetid mellem opladningerne.

Første tablet med Intels billige Atom X3 SoFIA chip

Prisen på ZenPad 8 Z380C har ASUS ikke lagt sig fast på endnu, men den burde ende i den billige ende, hvis man ser på specifikationerne.

Opløsningen på de 8 tommer IPS display er 1200 x 800 px, og ZenPad 8 Z380C bliver en af de første med Intels billige Atom X3 SoFIA chip installeret.

ASUS ZenPad 8

Der kommer varianter med enten 1 eller 2 GB RAM, og man vil kunne vælge mellem 8 eller 16 GB lagringsplads.

Det er ikke de vildeste specifikationer, men ASUS sender også en ZenPad 8 Z580CA tablet ud samtidig, der har en flottere skærmopløsning på 2048 x 1536 px.

Læs også: Samsung patent transformerer Android mobil til Windows bærbar

Begge ZenPad 8 modeller står til at komme på markedet i tredje kvartal af i år.


Kilde: The Verge