Asus ROG Delta [TEST]: Headset til den audiofile gamer

Rasmus Elm Rasmussen - 05-06-2019 14:29

Asus ROG Delta er et gamingheadset, der ikke blot prismæssigt hører til i de højere luftlag, det har også kvaliteter, der adskiller sig fra konkurrenterne, hvilket er en fordel i et konkurrencepræget marked

Det store showstykke, og det, der virkeligt skiller ROG Delta ud fra mængden, er den anvendte ESS ES9218 SABRE DAC. Her er det på sin plads med en tilføjelse, for der er ikke en DAC, men hele fire DACS, der arbejder sammen for at skabe den optimale lyd i dette headset.

Det er i hvert fald et langt stykke hen ad vejen med til at definere den overbevisende lydkvalitet, som ROG Delta står for. Signal til støjniveauet angives til imponerende –127 dB, hvilket sikrer en krystalklar gengivelse, der i hvert fald teoretisk adskiller sig fra konkurrenterne.

De anvendte 50 mm neodymium drivere spiller selvfølgelig også en rolle for det samlede lydbillede. Lad det være sagt med det samme, når det kommer til lydkvalitet, hører headsettet så afgjort også til blandt de bedste gamingheadset, vi har hørt.


Læs mere...