ASUS: "ZenFone 3 Zoom har bedre kamera end iPhone 7 Plus"

edbpriser.dk 05-01-2017 12:33

ASUS' ZenFone modeller er ikke de mest udbredte i Danmark, men det burde der måske laves om på, for den populære computer producent laver nogle ganske udmærkede smartphones, der gerne kommer på markedet til fornuftige priser.

Deres nyeste model, ZenFone 3 Zoom, er lige blevet afsløret på CES messen i Las Vegas, og selvom den ved første øjekast ligner endnu en Android mellemklassetelefon, så har den et par features, der er værd at bide mærke i.

ASUS ZenFone 3 Zoom

Dobbelt kamerasystem skyder 4K

Som navnet fortæller, har ASUS ZenFone 3 Zoom fokus på kameradelen, der ligesom iPhone 7 Plus har fået et kamerasystem med to objektiver og to 12 MP sensorer.

Læs også: Samsung introducerer vandtætte Galaxy A smartphones

Det ene objektiv er et standard f/1.7 25 mm vidvinkel objektiv, mens det andet er et 56 mm objektiv med 2,3x optisk zoom, og i alt kan ZenFone 3 Zoom præstere 12x zoom.

ASUS ZenFone 3 Zoom dobbelt kamerasystem

De to sensorer er fra Sony og har begge 1,4-micron pixels, og hertil kommer både optisk og digital billedstabilisering, der arbejder sammen om at skabe skarpe billeder, lynhurtig Dual Phase Detection Auto Focus med laser teknologi, RAW understøttelse og 4K videooptagelser.

Sammen med ASUS' SuperPixel Engine resulterer det alt sammen i et kamera i ZenFone 3 Zoom, der er bedre end det i iPhone 7 Plus ved blandt andet at kunne opfange 2,5 gange så meget lys som Apples topmodel, hævder ASUS.

ASUS ZenFone 3 Zoom vs iPhone 7 Plus

Foran på mobilen er der heller ikke sparet på kameraet, da der her findes et 13 MP kamera med display flash til at oplyse dine selfier.

Massivt batteri i ZenFone 3 Zoom til 4K videooptagelserne

Batteriet i ASUS ZenFone 3 Zoom er på hele 5.000 mAh, hvilket er ganske imponerende og giver en standby tid på hele 42 dage.

Mere imponerende er det dog, at batteriet i ASUS' smartphone betyder, at man, ifølge producenten, kan optage næsten 6½ times 4K video på en enkelt opladning.

ASUS ZenFone 3 Zoom farver

Alligevel er den 5,5 tommer store smartphone kun 7,9 mm tyk og vejer 170 gram.

Processoren er en Snapdragon 625, og den kommer (kun) med Android 6.0 Marshmallow installeret, der dog bliver opdateret til Android 7.0 i fremtiden, lover ASUS.

Se også: Video: Androids supertelefoner i hastighedstest

Prisen er endnu ikke offentliggjort, men det må den blive snart, for ASUS ZenFone 3 Zoom står til at komme på markedet allerede i februar.


Kilder: TechSpot og PhoneArena