"Avatar" kommer på Blu-ray og DVD den 27. april

edbpriser.dk 26-02-42177 19:23

Twentieth Century Fox Home Entertainment annoncerede i går, at de vil begynde den globale lancering af James Camerons banebrydende storfilm på Blu-ray og DVD i Danmark den 27. April 2010.

Blu-ray-udgaven af "Avatar" er et must-have, der leverer den mest fantastiske High Definition-oplevelse nogensinde til seerne hjemme i stuerne.

Filmen er i forvejen anerkendt for dens fantastiske billeder og lydside, og den mesterlige fotografering, filmens eminente action sekvenser samt de visuelle effekter vil kunne opleves allerbedst på Blu-ray.

Siden den globale biografpremiere i december sidste år har "Avatar" slået flere historiske filmrekorder.

Den Golden Globe- og Oscarvindende film er den bedst indtjenende film nogensinde med over 2,6 milliarder dollars verden over, hvoraf 1,9 milliarder er tjent ind på det internationale marked.

Instruktøren James Cameron, som sidst slog rekorder med "Titanic", tager seerne med til en spektakulær verden ud over fantasiens grænser, hvor en modvillig helt, Jake Sully (Sam Worthington), påbegynder en rejse fuld af opdagelser, da han leder en heroisk kamp for at redde en civilisation.

"Avatar" er skrevet af Cameron og produceret med hans samarbejdspartner gennem mange år, Jon Landau. På rollelisten finder vi udover Sam Worthington, Zoë Saldana og Sigourney Weaver samt Stephen Lang, Michelle Rodriguez, Giovanni Ribisi og Joel David Moore.

Fans kan godt allerede nu begynde at glæde sig til at genopleve en verden ud over fantasiens grænser hjemme fra stuerne, når James Camerons fantastiske mesterværk bliver lanceret på Blu-ray og DVD den 27. april.


Leveret af Filmtrailer.com