B&O lancerer bærbar Bluetooth-højttaler

edbpriser.dk 20-08-46782 17:03

Danske B&O er måske bedst kendt for at lave højttalere af allerbedste kvalitet, hvor prisen desværre også har det med at være derefter.

Men BeoPlay A2 er i en helt anden boldgade. Prisen er overkommelig, lyden er efter sigende fantastisk og designet er i en klasse for sig. Det kunne godt ligne B&O’s adgangsbillet til markedet for bærbare højttalere. Det skriver Gizmodo.

BeoPlay A2 er lavet ud af et enkelt stykke aluminium

Designet er uden tvivl et af BeoPlay A2’s største forcer. Den er lavet fra et enkelt stykke aluminium, mens siderne er dækket af polycarbonat, der fortsætter ud over kanten, så knapperne og indgangsportene i siden beskyttes bedste muligt.


Polycarbonat er et hårdt plasticmateriale, og det fortsætter ud over kanten og beskytter knapperne.

Aluminium er lig med en vis vægt, hvilket kan være en hindring, når der er tale om en bærbar højttaler. Men BeoPlay A2 er tynd, så det er nemt at forestille sig, at den vil kunne passe perfekt i de fleste tasker.

Læs også: UE Boom opdateres med vækkeur og equalizer

Derudover er den udstyret med en stilet læderrem, der gør højttaleren nemmere at bære, men også fungerer upåklageligt som en stilfuld tilføjelse til designet.

B&O har sikret fremragende lyd og god batterilevetid

Lydmæssigt skulle der nærmest ikke være noget at klage over, hvilket giver mening, når man kender B&O. BeoPlay A2 har en subwoofer i den ene ende, en diskanthøjttaler i den anden ende, mens pladsen mellem de to er optaget af en passiv højttaler.


Du får god lyd med BeoPlay A2, ligegyldigt hvordan du ligger den.

Derudover har B&O udstyret den med Power Response Enhancement. Det skulle få musikken til at bevæge sig i alle retninger, så lyden skulle være ganske fremragende og klar, ligegyldig hvordan højttaleren ligger, hænger eller står.

Batterilevetiden er på 24 timer, selvom B&O fortæller, at de har presset den helt op på 30 timer. 24 timer er dog nærmere den levetid, man selv vil opleve ved normal brug.

Læs også: D-Link forvandler dine gamle højttalere til WiFi-højttalere

Et minus ved B&O’s ellers fremragende nyskabelse er, at den desværre ikke er særlig hårdfør. Den kan tåle vandstænk, men ellers er sand eller større vandmængder ikke ligefrem BeoPlay A2’s livret.


B&O's nyeste satsning kommer i tre forskellige farver.

BeoPlay A2 kommer i farverne Burnished Gold, Camouflage Green and Black og kan fås til 2.499 kroner.