Batman: Arkham Asylum demo klar til download

edbpriser.dk 16-05-41580 02:33

Batman: Arkham Asylum, der følger Batman ind på det frygtede sindssygehospital Arkham Asylum, udkommer den 28. august og har længe været anset som en af de flotteste og mest interessante spiludgivelser i 2009.

På Arkham Asylum kommer Batman op mod en hel stribe af sine gamle ærkefjender, der alle er blevet indlagt til livsvarig opbevaring. Med Jokeren i spidsen bryder helvedet løs, og Batman kommer på sit livs opgave mod fjender som Poison Ivy, Bane og Killer Croc.

PC-udgaven af spillet vil indeholde NVIDIA PhysX teknologi, der lover en meget realistisk verden for Batman at agere i. Tåge flytter sig, når Batman går igennem den, og spindelvæv bliver revet i stykker, når Batman rør den.

Kampscenerne får også glæde af PhysX teknologien og bliver en sand malstrøm af bevægelse med flyvende papirer, dåser og inventar, når Batman går op imod Jokeren og hans lejesvende. Vægge, søjler og glas går heller ikke ramt forbi, efterhånden som Batman rydder op på Arkham Asylum.

Batman: Arkham Asylum demoen er tilgængelig som download på Xbox Live og PlayStation Network, mens PC-ejere kan finde demoen på www.batmanarkhamasylum.com.

På linket herover kan man også se en trailer til spillet.