behold.tv2.dk

edbpriser.dk 13-11-43636 20:20

TV 2 åbner nu et informationssite, der skal orientere forbrugerne om de ændringer, der sker med TV 2's hovedkanal fra 2012. Sitet fortæller også om konsekvenserne af den ændring, der sker, når MPEG4-teknologien erstatter MPEG2-teknologien ved udsendelsen af DR1, DR2 og TV 2 i det jordbaserede sendenet fra 11. januar 2012.

- At TV 2 overgår fra at være gratis og frit tilgængelig til at være en betalingskanal er en stor omvæltning på det danske TV-marked. Vi har et ansvar for at give bedst mulig information om ændringerne og for at give de berørte husstande et godt beslutningsgrundlag, når de skal vælge blandt deres muligheder fra 2012. Derfor har vi etableret dette grundige og oplysende informationssite, siger TV 2s finansdirektør, Peter Normann.

Det nye site har adressen behold.tv2.dk, og det vil blive opdateret, når der f.eks. sker nye begivenheder og indgås nye distributionsaftaler. Samtidig vil TV 2 fra næste måned begynde at sende tv-spots, der gør opmærksom på ændringerne og på det nye informationssite.

De danske TV-distributører, f.eks. YouSee, Stofa, Boxer, Viasat, Canal Digital og antenne-foreninger, er endnu ikke på plads med deres produkter og priser. Så snart distributørerne er klar til at melde ud om priser og produkter, vil disse også kunne findes på TV 2s informationssite.


Læs mere hos TV2.dk

Gå direkte til behold.tv2.dk