Billeder af fungerende Samsung Galaxy S8 lækket

edbpriser.dk 29-03-49115 00:16

Samsung har egentlig besluttet, at de ikke vil afsløre deres ventede Galaxy S8 flagskib på Mobile World Congress i næste uge, men med den fart der kommer lækkede billeder og informationer ud for tiden, kan der snart ikke være meget tilbage for den sydkoreanske producent at afsløre om deres næste flagskibsmodel.

De seneste par dage alene har således budt på to forskellige hold lækkede billeder af Samsung Galaxy S8, hvoraf det mest interessante stammer fra en Twitter-bruger kaldet "Ice universe", som har billeder af den nye mobil med skærmen tændt.

Samsung Galaxy S8 læk fra @UniverseIce
Samsung Galaxy S8 læk fra @UniverseIce.

Ovenstående billede giver nemlig det hidtil bedste indtryk af, hvordan Samsung Galaxy S8 vil tage sig ud med sin helt glasdækkede front uden fysiske knapper og afrundede hjørner på displayet.

Læs også: Nyt læk viser front-designet på Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 læk fra @UniverseIce
Samsung Galaxy S8 læk fra @UniverseIce.

For få dage siden tweetede Evan Blass fra @evleaks nedenstående billede af Samsung Galaxy S8 i et beskyttelsescover, hvor man også får set bagsiden af telefonen.

Samsung Galaxy S8 læk fra @evleaks
Samsung Galaxy S8 læk fra @evleaks.

Billederne fra de to kilder understøtter meget godt hinanden, hvad angår designet på Samsung Galaxy S8, så det lader til, at vi har fået den del verificeret efterhånden.

Læs også: Samsung Galaxy S8 afsløret i skinnende guld uden fysisk knap på fronten

Så må vi se, om Samsung har nogle overraskelser tilbage til deres officielle præsentation, der ventes at komme til april, når de er færdige med at gennemteste batteriet, som gerne skulle være mere stabilt end dem, Samsung puttede i Galaxy Note 7 modellerne.


Kilde: Ars Technica