Billeder af Nvidia tablet lækket

edbpriser.dk 10-11-45585 00:26

Som det ses på billedet her til højre, kommer Nvidias tablet til at hedde Tegra Tab og bliver højst sandsynligt på 7 tommer.

Nvidias chef, Jen-Hsun Huang, har fornyligt bekræftet, at hans firma arbejder sammen med Microsoft om en efterfølger til Surface tabletterne, men om det er denne tablet, der er blevet afsløret, er uvist.

Det kan også være billeder af en udvikler-tablet, der blev spottet sammen med Nvidias håndholdte spillekonsol Shield.

Nvidia Tegra Tab hjørne

Tegra Tab med stylus

På billederne kan man under alle omstændigheder se, at Tegra Tab har plads til en stylus i kabinettet, og at den derudover bliver udstyret med bagudvendt kamera, et standard 3,5 mm jack stik og micro-HDMI port.

Og så er der et par knapper til henholdsvis power og volumen.

Tegra 4 chip i Tegra Tab

Nvidia har tidligere vist deres lovende Tegra 4 chip frem, som gav chips fra både Apple og Samsung baghjul ved en præsentation på CES tidligere i år.

Nvidia Tegra Tab bagside

Det er Tegra 4 chippen, som de fleste tech-journalister regner med, bliver drivkraften i Nvidias Tegra Tab.

Nvidia arbejder godt nok allerede på både en Tegra 5 og en Tegra 6 chip, men Tegra 5 beregnes først at være klar sidst på året, så vores penge er på Tegra 4.

Nvidia har ikke kommenteret billederne eller kommet med nogle officielle udmeldinger om, hvorvidt de er på vej med en tablet, men hvis billederne taler sandt, kan vi nok vente en præsentation inden slutningen af året.


Kilder: T3 og Slashgear