Billedgallerier på EDB-, SPIL- og HIFIpriser

edbpriser.dk 07-03-47141 01:06

Når du står midt i beslutningsprocessen omkring, hvilket produkt du skal bruge dine penge på, er det rart at have nogle større billeder at kigge på.

Derfor har vi nu tilføjet galleri-billeder til alle de produkter på EDB-, SPIL- og HIFIpriser, som vores billedleverandør har mere end ét billede til.

Gigabyte bundkort galleri
Klik på billedet for at se galleriet.

Og det er et ganske pænt antal, for med mere end 200.000 produkter på de to sites er det samlede antal billeder nu over 850.000!

Det giver gode muligheder for at se mange flere detaljer om de eftertragtede produkter, end det hidtil har været muligt - eksempelvis tilslutningsmuligheder og knap-layout.

Chill Innovation SP-1 galleri
Klik på billedet for at se galleriet.

Det veksler dog en del blandt produkterne, hvor mange billeder du kan glæde dine øjne med, da nogle produkter fortsat kun har 1 billede, mens andre kommer helt op på 15 og 20.

Det er til gengæld muligt at få det ene produktbillede op i en stor størrelse, så der er noget at komme efter på de fleste produkter.

Vi arbejder desuden på, at billederne vil kunne ses i en endnu større størrelse, men det kommer i en senere opdatering.

Opret Prisagent fra Mine produkter

En anden lille nyhed, vi har fået på alle vores, er, at det nu er muligt at oprette en Prisagent direkte fra Mine produkter-siden.

Opret Prisagent fra Mine produkter

Dermed er EDBpriser & Co blevet endnu mere brugervenlige.

Vi håber, du får glæde af nyhederne.