Billig-mobil byder på vildt 108 MP kamera og kæmpe batteri

Rasmus Elm Rasmussen - 06-11-2019 13:14

Xiaomis nye mobil har ikke mindre end 5 kameraer på bagsiden og er spækket med ny teknologi, men den koster under det halve af konkurrenterne

Okay, man kan diskutere om cirka 4.000 kroner, som den formentlig vil lande på i Danmark, er billigt, men det er i hvert fald langt under hvad Samsung, Apple og endda Huawei tager for deres bedste mobiler.

Xiaomi er kendt for at lave mobiler spækket med stærk teknologi til yderst fornuftige priser, og med den nye Mi CC9 Pro ser det faktisk ud til, at de har de overgået sig selv.

Kameraet er blandt de absolut vildeste vi har set i en smartphone til dato. Ikke nok med at du får et hovedkamera med 108 MP (outputtet er reelt 27 MP), du får også to zoomkameraer – et med 2 x zoom og et med 5 x zoom – og dertil kommer et ultra-vindvinkelkamera på 20 MP og et dedikeret makrokamera.

Det giver et voldsomt udvalg af fotomuligheder, og billedkvaliteten skulle faktisk ikke være helt tosset. DxOMark har haft mobilen i hænderne, og giver den 121 point for kameraet, det samme som højdespringeren Huawei Mate 30 Pro, der nu må dele topplaceringen.


Læs mere...