Billig ny tablet fra Toshiba

edbpriser.dk 05-03-45860 23:33

Toshiba Excite 7 hedder den lille ny fra den japanske teknologi-gigant, som er en 7 tommer Android tablet, hvis mest bemærkelsesværdige salgsargument nok er prisen.

Excite 7 bliver nemlig solgt for kun $170, hvilket svarer til lige omkring 1.400 kroner på det danske marked, og det er nu engang en rigtig god pris for en ny tablet.

Læs også: Toshiba Ultrabook holder i 22 timer

Til sammenligning koster Googles Nexus 7 over 2.000 kroner og Apples nye iPad mini med Retina Display lander på den forkerte side af 3.000 kroner.

Fine specs trods prisen på Toshiba Excite 7

På trods af den lave pris er specifikationerne ganske fine i Toshiba Excite 7, der har fem-punkts multitouch skærm med en opløsning på 1024 x 600.

Hertil kommer et 3 MP bagudvendt kamera og et lille frontkamera på 0,3 MP til videochat, og der er mulighed for at udbygge de 8 GB intern hukommelse ved hjælp af et microSD kort.

Hele herligheden bliver drevet af en Quad-Core processor og 1 GB RAM, som kører Android i version 4.2.2 også kaldet Jelly Bean.

Excite 7 kan ifølge Toshiba klare 12 timers drift per opladning ved almindeligt brug, og 7,5 timer hvis den bliver brugt til uafbrudt videoafspilning.

Læs også: Drømme-tablet med ekstrem skærm

Både Bluetooth og WiFi er indbygget i Toshiba Excite 7, som er tilgængelig fra Toshiba nu.

Så hvis du kan klare dig med lidt mindre end det, Google og Apple tilbyder, er Toshiba Excite 7 et meget godt bud på en billig 7 tommers tablet.