Billig Xperia smartphone på vej

edbpriser.dk 20-04-47086 11:50

Sony er lige på trapperne med Xperia E4, der er en robust og stilfuld smartphone, som er designet med brugervenlighed i højsædet.

Sony Xperia E4 er primært henvendt til den yngre målgruppe og har stor fokus på mobilens kameradel.

Læs også: Saygus V2: En mobil med det hele

Med et 5 MP bagudvendt kamera og et 2 MP selfie-kamera samt en mængde tilhørende applikationer lægger Sony op til en masse sjov og ballade med billederne, som kan tilføres animationer og effekter.

Meget smartphone til prisen

Sony Xperia E4 er desuden en pænt stor mobiltelefon med sin 5 tommer IPS-skærm, der sikrer gode betragtningsvinkler, og der er blevet plads til et stort batteri, som ved normalt brug giver omkring to dages batteritid og i Ultra Stamina Mode kan holde i op til en uge.

Derimod er opløsningen på skærmen ikke den mest imponerende med sine 960 x 540 px, men et eller andet sted skulle Sony jo skære for at ramme den attraktive pris, og det er stadig yderst acceptabelt til prisen.

Sony Xperia E4 understøtter heller ikke 4G netværket, så her må man nøjes med 3G, og det er heller ikke den allernyeste Android Lollipop, man får med i prisen men trods alt den yderst habile Android KitKat 4.4.4.

Sony Xperia E4 features

Til gengæld får man en ganske vaks smartphone, da Sony Xperia E4 er udstyret med en Quad-Core processor på 1,3 GHz og 1 GB RAM.

Den indbyggede lagerplads er kun på 8 GB, men den kan heldigvis udvides med yderligere 32 GB med et microSD kort, hvilket jo ikke koster alverden i dag.

Læs også: Samsung Galaxy S6 og S Edge er lige på trapperne

Sony Xperia E4 bliver tilgængelig på det danske marked i løbet af februar måned i en sort og en hvid udgave, og der kommer tillige en Dual SIM version.