Billige 2-i-1 Chromebook modeller på vej

edbpriser.dk 26-03-2015 10:14

Chromebooks er bærbare computere, der kører Googles nedbarberede styresystem Chrome OS.

De er som regel særdeles billige og er et godt alternativ til mere almindelige bærbare computere, når man ikke har brug for en computer, der kan meget mere end at tilgå internettet og bruge Office-pakken.

Et udvidet udbud

Udbuddet af Chromebooks har dog førhen været en smule tyndt, men i løbet af de seneste år er der kommet en del flere modeller på markedet, og nu ser det ud til, at mulige købere får endnu flere valgmuligheder.

Læs også: Windows vil understøtte 8K opløsning

Intel har nemlig indgået et partnerskab med Google og store teknologiproducenter såsom ASUS, Acer, HP og Lenovo om at fremstille såkaldte 2-i-1 Chromebooks.

2-i-1 dækker over bærbare computere, hvor det er muligt omforme computeren til en tablet, så man ved købet således både får en bærbar computer og en tablet.

Den slags computere er blandt de mest populære på markedet lige nu, så det er kun naturligt, at det nu også bliver muligt at købe Chromebooks, der kan laves om til tablets.

Læs også: HP indgår partnerskab med B&O

De nye Chomebooks vil have processorer fra Intel, og de bevarer den største fordel i forhold til Windows-baserede bærbare computere, da de nye Chromebooks bliver 10 % billigere end tilsvarende modeller, der ikke kører Googles Chrome OS.