Billige 4G mobiler fra Sony og Motorola

edbpriser.dk 01-03-47125 22:46

Sony Xperia mobil til under 1.000 kroner

Sonys bud på en prisstærk 4G mobil hedder Xperia E4g, og den kommer i handlen til en vejledende pris på blot 999 kroner.

Sony har tidligere annonceret Sony Xperia E4 med 3G til blot 800 kroner - den kan du læse mere om her.

For de ekstra 199 kroner får du en ganske flot 4,7 tommer smartphone i enten sort eller hvid, der især gør sig bemærket med en batteritid på to dage med en enkelt opladning.

Batteritiden kan yderligere forlænges med Sonys Ultra Stamina Mode, som stopper alt andet end mobilens kernefunktioner og dermed giver en levetid på helt op til en uge.

Sony Xperia E4g

Sony Xperia E4g bliver drevet af en ganske hurtig 1,5 GHz Quad-Core processor med 1 GB RAM og 8 GB indbygget lagerplads, der kan udvides med yderligere 32 GB ved hjælp af et microSD-kort.

Læs også: Nye billeder viser Samsung Galaxy S6 med buet skærm

De to kameraer lyder på henholdsvis 2 MP til selfie-kameraet og 5 MP til primærkameraet, der kan optage video i 1080p HD-kvalitet og har 4x digital zoom og billedstabilisering.

Herudover har Sony Xperia E4g NFC, FM radio med RDS og lyddelen er blevet beriget med både Sony 3D Surround Sound teknologi, Clear Audio+ og Sonys patenterede xLoud Experience.

Android versionen hedder KitKat 4.4.4.

Billig Motorola Moto E med Android Lollipop

Hvis du er interesseret i den nyeste Android version, så kommer Motorola Moto E med Android Lollipop 5.0, og den bliver sat til salg i slutningen af marts for omkring 1.200 kroner.

Motorola Moto E kommer også med en Quad-Core processor - Qualcomms Snapdragon 410 på 1,2 GHz, og den har ligeledes 1 GB RAM, 8 GB lager-kapacitet med mulighed for microSD-kort udvidelse.

Læs også: Mobilbatteri der oplader på 1 minut er på vej

Skærmstørrelsen lyder på 4,5 tommer, og Motorolas nye smartphone kommer også i sort eller hvid, men her kan du efterfølgende vælge mellem seks forskellige farver - heriblandt turkis og hindbærrød - hvis du vil have mere sprudlende farver på din mobil.

Selvom batteriet i Motorola Moto E er en anelse større end i Sony Xperia E4g, kan Motorola kun love en enkelt dags batteritid per opladning, så her vinder Sony sammenligningen.

Også på kameradelen har Sony en fordel, da Motorola Moto E kommer med et 5 MP bagudvendt kamera, mens det frontvendte kamera kun har VGA opløsning på 640 x 480 px.

Motorola Moto E

Til gengæld har Motorola indbygget et par fikse Quick Capture-funktioner omkring kameraerne, da man blot skal ryste mobilen to gange for at starte kameraet, og hvis det er en selfie, der skal skydes, ryster du bare kameraet en gang til, så er det frontvendte kamera klar.

Sony Xperia E4g er den umiddelbare vinder

Hvis man skal sammenligne de to smartphones på specifikationer og pris, lyder Sony Xperia E4g umiddelbart som det bedste køb.

Men nu er der lidt usikkerhed om prisen på Motorola Moto E, som er omregnet fra den amerikanske pris, mens Sony har meldt de 999 kroner for Xperia E4g officielt ud.

Læs også: Læk afslører HTC One M9 før tid

Derudover er det altid en god idé at tjekke et par anmeldelser ud, inden du beslutter dig for at købe en ny mobiltelefon, da specifikationer ikke er alt.