Black Friday på EDBpriser

edbpriser.dk 25-11-2014 14:41

Se Black Friday 2014 tilbud her .

Black Friday stammer fra USA og er den seneste mærkedag, som vi har taget til os i Danmark til stor glæde for tilbudsjægere.

Læs også: Microsoft og Samsung har de bedste tablet-skærme

I USA ligger Black Friday dagen efter Thanksgiving og markerer startskuddet for årets julehandel, og herhjemme er der også flere og flere butikker, som har taget dagen til sig, så hvis du mangler en julegave til en i familien eller dig selv, så er det en god idé at kigge forbi EDBpriser & Co på fredag.

Store penge at spare på Black Friday

Præcis hvilke varer, der kommer på tilbud på fredag, vil vores forhandlere ikke ud med endnu, men ud fra den smule information vi har kunnet hive ud af dem, lægges der op til nogle ganske gode slagtilbud.

Se Black Friday 2014 tilbud her .

Proshop vil for eksempel komme med nogle "særdeles konkurrencedygtige priser på nogle bærbare PC'er", og herudover sætter de både gamer tilbehør, headsets, PC skærme, kameraer og netværks-produkter på tilbud.

Webhallen har fire regler omkring deres Black Friday udsalg:

1. Vi holder udsalg på vores bedstsælgende produkter.
2. Alle produktkategorier skal repræsenteres.
3. Vi skal have meget på lager.
4. Målet er at tilbyde mindst 25% i rabat - gerne mere.

Wupti går en lidt anden vej end mange af de andre forhandlere, da de vil køre med timetilbud i løbet af dagen, så her skal du være på tæerne, hvis du vil have fat i deres slagtilbud.

Husk at kigge forbi og tjekke prisbaskere på fredag

Black Friday starter traditionelt kl. 00.00 natten mellem torsdag og fredag, så vi skal nok sørge for at starte vores opdatering af priser ekstra tidligt.

Læs også: Stilfuld lille moderigtig tablet fra ASUS

Husk derfor at kigge forbi EDBpriser & Co mindst én gang på fredag for at se, om noget af det, du går og mangler, er blevet sat væsentligt ned.