Black Friday på EDBpriser & Co

edbpriser.dk 23-11-2017 11:25

Black Friday har udviklet sig til at være tradition i Danmark også, hvor så godt som alle forretninger har taget udsalgsdagen til sig og falbyder deres varer til rene foræringspriser.

Sådan er det i hvert fald meningen, at det skal være, men som forbruger er det en god idé at slå koldt vand i blodet og se sig godt for i tilbudsjunglen.

Læs også: Pas på IT-kriminelle på Black Friday udsalget

For det første er det klogt at gøre sig bevidst, hvad man har brug for til sig selv og eventuelle julegaver, så man ikke kommer til at falde for et godt tilbud, som man egentlig ikke havde brug for og måske aldrig får brugt.

For det andet kan det altid betale sig at kigge på flere forskellige forhandleres priser, inden man slår til, for der er ekstra god konkurrence på priserne på denne fredag.

Brug EDBpriser og søstersites

Prissammenligningstjenester som EDBpriser og vores søstersites HIFI- og SPILpriser samt Priser.dk, hvor du især finder gode priser på hvidevarer, er i den forbindelse gode til at vise de forskellige butikkers priser på en overskuelig liste.

Vores faste segment med prisbaskere er naturligvis også meget relevant på Black Friday, så de er bestemt værd at holde øje med både på forsiden af vores sites og i en rubrik under alle produkter, der viser de bedste prisbaskere i kategorien.

Læs også: Fem produkt-kategorier, som du bør holde øje med på Black Friday

Imidlertid er der mange af vores forhandlere, som kommer med nye tilbud i løbet af dagen - og nogle af dem hver time - så for at give dig selv en bedre chance for at få en ny computerskærm, smartphone, spillekonsol eller fladskærm til en rigtig god pris, er det også en god idé at holde øje med butikkernes Black Friday-sider.

Derfor har vi samlet en lang række links direkte til Black Friday udsalget herunder, så du hurtigt kan klikke rundt til de forhandlere, som har de bedste tilbud.

Elektronik

CBB

Hus og Have