Black Friday på EDBpriser og søstersites

edbpriser.dk 08-06-48860 12:40

Black Friday er en traditionel udsalgsdag for amerikanske butikker, hvor de får ryddet ud i lagrene, for at gøre plads til julehandlens store varemængder.

Men Black Friday er efterhånden også blevet en dansk tradition, da de danske butikker og forhandlere har taget den sorte fredag til sig og giver den gas med gode tilbud hele døgnet rundt.

Læs også: Selfie-drone du kan have i lommen

Amazon.co.uk har endda udvidet deres Black Friday udsalg til at vare i 14 dage helt fra den 14. til den egentlige dag på fredag den 25. november, så hvis du ikke har opdaget det endnu, så er der god grund til at kigge forbi dagligt i denne uge.

Black Friday her på EDBpriser

Rigtig mange af de danske forhandlere kører med timetilbud allerede fra midnat natten mellem torsdag og fredag, og det går gerne så hurtigt med salget, at vi her på EDBpriser slet ikke kan nå at følge med og opdatere sitet.

Derfor er det smartest for dig som tilbudsjæger at holde øje med de forskellige sites og se, hvad de tilbyder time for time.

Det vil dog - som altid - være en god idé at holde øje med vores prisbaskere, da der nok skal dukke nogle gode tilbud op også.

Læs også: Efter 112 år med klister: Send Julemærker med din iPhone

For at lette din vej gennem Black Friday junglen har vi her på EDBpriser samlet en række direkte links til vores forhandleres tilbudssider, så du nemt kan klikke dig frem til dem alle:

PriceRunner 

ComputerSalg

BJ Trading

ProShop

Dustin

Komplett

Bilka

Elgiganten

Power

Webhallen

Wupti

AV-Cables - er tyvstartet!

HiFi Klubben - er tyvstartet!

HiFifreaks

Føniks Computer

AV-Connection

CDON - kommer med nye tilbud hver time

Coolshop

CineMagic

MyTrendyPhone

Dataworld

CompuMail

Århus PC-lager

Merlin

Happii

Apple.dk - holder ikke Black Friday men i stedet endags shopping-event på fredag, fordi...?