Blackphone firmaet kommer også med en tablet

edbpriser.dk 21-10-2014 11:45

Spanske Geeksphone og amerikanske Silent Circle er de to selskaber bag Blackphone, der er en mobiltelefon med sikker kommunikation og værn om privatlivet i højsædet.

Læs også: Blackphone giver dig privatlivet tilbage

Nu fortæller Silent Circle CTO, Jon Callas, til TechRadar, at de udover at producere en Blackphone 2 også arbejder på en sikker tablet.

Android med ekstra sikkerhed på toppen

Den nuværende Blackphone kører med en basal Android version uden nogen af Googles apps installeret men med ekstra sikkerhedsforanstaltninger til at værne om dit privatliv og din kommunikation til og fra mobilen.

I fremtiden ser Callas dog, at de bedre vil kunne forene Googles Android oplevelse med den forhøjede fokus på sikkerhed, så Blackphone 2 og Blacktablet/BlackTab/Blacklet eller hvad den nu kommer til at hedde vil give brugerne det bedste af begge verdener.

Sikkerhedsniveauet i de næste produkter fra Blackphone vil nemlig være skalérbare, så brugerne selv kan indstille, hvor sikker og lukket enheden skal optræde, fortsætter Callas.

Læs også: Verdens mest sikre mobil blev hacket på 5 minutter

De næste produkter fra Blackphone folkene skulle også gerne blive mere sikre end den deres første mobiltelefon, som blev hacket lidt for hurtigt, hvilket du kan læse mere om ved at følge linket herover.

Blackphone flytter ikke ind i et smartwatch lige nu

Til gengæld mener Callas ikke, at Blackphone vil ekspandere til wearable-markedet lige foreløbig, da han ikke mener, at det marked er helt modnet endnu.

Wearables er mest at regne som passivt tilbehør til mobilen, men det kan ændre sig i fremtiden, og så er Blackphone klar til at rykke ind her også.