Bling bling computer fra HP

edbpriser.dk 10-06-48233 22:30

HP valgte at lancere deres nye Spectre 13.3 bærbar på luksus konference i Versailles fremfor CES eller en anden tech-messe, og det markante design gør sig nok også bedre hos de modebevidste end tech-nørderne.

HP Spectre 13.3 er godt en ganske kapabel PC med helt gode hestekræfter under det smukke ydre, men det er nok det lækre design, der vil trække flest overskrifter.

HP Spectre 13.3

PC'en er kreeret i metal og kulfiber, og det er i mødet mellem det kobberfarvede metal omkring hængslet og den sortbrune "Ash Silver" farve på resten af kroppen, at magien opstår omkring HP Spectre 13.3.

Læs også: Eksklusive Skylake bærbare fra VAIO

Samtidig er computeren smykket med HP's nye, mere stilistiske logo på låget.

HP Spectre 13.3

Fin hardware under makeuppen

Som nævnt er den tynde og lette model ganske velbestykket under makeuppen, hvor man kan vælge at få den med hjem med en sjette generations Core i5 eller i7 processor, op til 8 GB RAM og en SSD på op til 512 GB.

På trods af den slanke profil og de stærke processorer, opgiver HP batteritiden til at være oppe omkring 9½ timer, hvilket er takket være en ny type batteri-design, der splitter batteriet op i mindre dele for at udnytte pladsen bedre.

Lyden står vores eget luksusmærke Bang & Olufsen for.

HP Spectre 13.3

HP Spectre 13.3 kommer i handlen til maj, og den får en startpris på omkring 10.600 kroner.

Læs også: Logitech vinder ni designpriser

Der vil også komme en lille håndfuld Special Edition modeller med 18 karat guld og Swarovski krystaller, men de dukker nok ikke op her på EDBpriser - du kan dog se billeder af dem herunder og en video af den anden nederst.

HP Spectre 13.3 Special Edition

HP Spectre 13.3 Special Edition

HP Spectre 13.3 Special Edition

HP Spectre 13.3 Special Edition


Kilde: Engadget