Bliv fashion pilot og test LG Electronics' nye kombinerede vaskemaskine og tørretumbler

edbpriser.dk 24-01-45742 00:06

LG opfordrer lige nu modeinteresserede forbrugere til at gå til LG Fashion Pilots for at få chancen for at teste LG's topmodel inden for kombinerede vaske- og tørremaskiner - Big-in Combo F1695RDH.

Ansøg nu på www.lg-fashionpilots.dk

Med den nordiske Fashion Pilots-kampagne vil LG vise, at den nye Big-in Combo med 6 Motion Direct Drive ikke bare kan klare store mængder vasketøj, men også vasker tøjet ekstra skånsomt, frisker det hurtigt op med damp, samt vasker og tørrer tøjet i én omgang.

– LG er en af verdens største producenter af vaskemaskiner. Vi kan selvfølgelig selv fortælle om fordelene ved vores produkter og deres unikke funktioner, men i sidste ende er det brugerens oplevelse, og hvad man anbefaler til sine venner og bekendte, som betyder noget, siger Daniel Lamborn, nordisk marketingchef for Home Appliances, LG Electronics.

- LG Fashion Pilots er et initiativ for at finde brugere i vores målgruppe, som kan teste og bedømme vores flagskib Big-in Combo i et antal uger, og helt frit blogge om deres oplevelser og erfaringer.
 
Bliv LG Fashion Pilot – ansøg nu
Synes du, at vask og tørretumbling tager al for meget af din tid, og kunne du godt tænke dig, at vaske de store vattæpper og klodsede sofapuder uden problemer? Har du tøj, som du er ekstra bekymret for, og som skal behandles meget skånsomt?

Så besøg www.lg-fashionpilots.dk for at tilmelde dig LG Fashion Pilots. Der kan du udfylde oplysninger om dig og din familie samt fortælle, hvorfor lige præcis du vil være det perfekte valg. Du kan melde dig til LG Fashion Pilots mellem den 1.-20. oktober 2013.

Tre udvalgte personer i Danmark vil få en vaskemaskine leveret og installeret for derefter at blogge om deres erfaringer med LG Big-in Combo på deres helt egen personlige blog på www.lg-fashionpilots.dk.

Bliver du en af de heldige testpiloter, så forbered dig på at fylde maskinen med tøj, puder, tæpper og det, du altid er ekstra forsigtig med, for at se resultatet. De udvalgte testpiloter kan selvfølgelig beholde maskinen efter kampagnen er slut.

Vind en Big-in Combo i LG's Instragram-konkurrence
Samtidig med at de udvalgte testpiloter blogger om deres oplevelser, er der yderligere en chance for at vinde et eksemplar af den nye Big-in Combo med 6 Motion Direct Drive i LG’s Instagram-konkurrence.

Læg et billede op af din yndlingsbeklædningsgenstand, som du er allermest forsigtig med, og ”tag” billedet med #lgfashionpilots – så er du med i konkurrencen.

Tolv kilo vaskekapacitet i markedets største tromle
LG Big-in Combo har med en vaskekapacitet på tolv kilo og en tørrekapacitet på otte kilo markedets største tromle i en kombinationsvaskemaskine til privat brug. På trods af den utrolige kapacitet er selve maskinen samme størrelse udvendig som en almindelig vaskemaskine.

Hjertet i Big-in Combo er LG’s Direct Drive-motor, som både gør maskinen mere stille og mere holdbar. Den unikke 6 Motion-teknologi giver en ekstra skånsom håndtering af vasketøjet tilpasset materialet. Desuden er vaskemaskinen udrustet med dampfunktion for en hurtig opfriskning af tøjet samt et anti-allergiprogram, som rengør vasketøjet ekstra omhyggeligt.

Pris og tilgængelighed
LG Big-in Combo F1695RDH er tilgængelig via forhandlere til en vejledende udsalgspris på kr. 11.999 inkl. moms.