"Blur" multiplayer beta på Xbox Live nu

edbpriser.dk 07-04-2010 14:59

Der er mange, som har haft svært ved at vente på Activision og Bizarre Creations kommende bil-spil, "Blur", og nu er gamernes bønner blevet hørt - i hvert fald dem, som ejer en Xbox 360 og er guld medlemmer på Xbox Live.

De kan nemlig fra i dag - ganske gratis - downloade "Blur" multiplayer beta demoen, der sætter dem i stand til at køre race og bytte maling i løb på op til 20 spillere.

For os, som har prøvet "Blur" på diverse messer, er det et kærkomment tiltag fra Activisions side, da spillet tegner til at blive en hæsblæsende og supersjov oplevelse.

Blur - hestekræfter og ekstrakræfter
"Blur" er det ultimative racerspil, der giver dig action for fulde omdrejninger og kaster dig direkte ind i den hektiske handling med en sværm af biler, der kommer i intens nærkontakt i deres kamp for at nå først over mållinjen.

Du kan benytte et bredt udvalg af ekstrakræfter såsom energiudbrud, skjolde, nitro-acceleration, landminer og mange andre sjove ting, når du skal prøve at kæmpe dig foran dine konkurrenter.

I et racerløb ved man aldrig ved, hvad der kan ske, så det er op til dig, hvordan og hvornår du vil bruge dit arsenal af ekstrakræfter for at få mest muligt ud af dem.

"Blur" indeholder et unikt socialt netværk og muligheden for at spille i et opdelt skærmbillede, hvor 4 spillere kan følge hinanden, mens de spiller multiplayer online og offline.

"Blur" er uafbrudt, hæsblæsende racerløb - en intens, uforudsigelig kamp til mållinjen.

* Ekstrakræfter: Du kan samle en række spændende og dynamiske ekstrakræfter og bruge dem en ad gangen eller kombinere dem til et strategisk angreb, der eliminerer dine modstandere.

* Realistisk racerløb: Vanvittige sammenstød og imponerende omgivelser baseret på steder, der findes i virkeligheden, kombineret med fotorealistiske biler, der bruges med licens, gør oplevelsen endnu mere intens.

* Socialt netværk: Det unikke, sociale netværk, der giver spillets handlingsforløb et ekstra aspekt, udvikler sig, efterhånden som du deltager i forskellige løb, får nye venner, konkurrenter og fans og får kontakt med andre racerkørere, både i spillet og i virkeligheden.

* Spil mod hinanden: Op til 20 spillere kan spille med eller mod hinanden online. Følg med i dine medspilleres succes på den opdelte skærm, der viser 4 forskellige racere.

Se mere om "Blur" her.