Bonderøven er tilbage med helt nye afsnit fra livet på Kastaniegården

edbpriser.dk 07-06-43614 00:20

I sæson tre fejrer Frank sin 25 års fødselsdag, og alle naboerne er inviteret til fest... og kartoffelhøst! Der skal laves et nyt hus til gederne, og Theresa har mere end travlt med at se efter den lille nye bonderøv.

Da Frank finder et tærskeværk fra krigens tid, må han opspore en gammel motor, før kornet kan tærskes. Og så er det heldigt, at Frank kan lide at gøre det selv... Den gamle kane skal nemlig
gerne stå klar, når Frank og Theresa skal holde jul sammen, for allerførste gang!

DVD'en indeholder også et bonusafsnit, hvor Bonderøven tager til Frankrig for at besøge sin gode ven, Claude. Og også i Frankrig er der masser af projekter at gå i krig med!

"Bonderøven" udsendelserne, der har deres udgangspunkt på DR2’s sendeflade, blev i forbindelse med visningen af 3. sæson flyttet til hovedkanalen DR1. Det gjorde at knap 900.000 seere så udsendelserne og dermed blev "Bonderøven" endnu mere populær, og set af både unge som gamle.

På Facebook har "Bonderøven" knap 170.000 ”fans”. Alt sammen noget kontrastfuldt i forhold til Bonderøvens egen tilbagetrukne og simple livsstil på Kastaniegården.