Bosch vil nytænke vores hverdag

edbpriser.dk 31-10-2013 15:43

At leve ansvarligt kræver husholdningsapparater, der kan lidt ekstra
På IFA 2013 var Boschs dagsorden at forbedre husholdningen i hjemmet.

Ifølge resultater fra en bæredygtighedsundersøgelse foretaget af Bosch i 2013 i samarbejde med Monheimer Institut, mener indbyggerne i Tyskland, at bæredygtighed og en ansvarlig livsførelse er relevante problemstillinger, når det kommer til deres daglige rutiner.

De fleste mener, ??at bæredygtighed og en ansvarlig livsstil bør spille en større rolle i deres liv.

Som førende producent af pålidelige og kraftfulde husholdningsapparater af høj kvalitet tilbyder Bosch bæredygtige, værdi-orienterede løsninger, der passer til en ansvarlig livsstil.

At være miljørigtig er i dag det vigtigste mål for mange af Boschs produkter. Produkterne repræsenterer en investering i tilliden til de fremtidige generationer.

Interaktiv opdagelsesrejse
For at kunne vise dette på messen havde Bosch udviklet et interaktivt forsknings- og testlaboratorium.

I forlængelse af deres bragende succes i 2012 lod laboratoriet besøgende komme tæt på og opleve talrige innovationer fra første parket.

I 2013 er denne "hands-on teknologi" ikke struktureret efter produktkategori, men med "Worlds of Benefit", orienteret mod forbrugerne.

På messen bestræbte Bosch sig på at vise, hvordan de opfylder kundernes centrale behov, uanset hvilket produkt der er tale om: Ved ”Energy Research Lab” drejede alt sig om effektivitet og grøn teknologi, mens ”Performance Testcenter” fokuserede på funktionsdygtighed og sikring af førsteklasses resultater.

Bosch hårde hvidevarer i køkken

I ”Silence Test Area” kunne besøgende opleve et "uhørt" støjniveau opnået gennem moderne produkter fra Bosch.

”Quality test Zone” gav et indblik i filosofien om kvalitet og kvalitetssikring hos Bosch, der demonstrerede, hvor Boschs typiske værdier for ydelse, pålidelighed og holdbarhed kommer fra.

Som i 2012 gav Bosch igen besøgende mulighed for at blive involveret i designprocessen af deres husholdningsapparater.

De vigtigste produktnyheder på IFA 2013
I år præsenterede Bosch igen de besøgende for en omfattende dokumentation af kvalitet fra eksterne kilder: For nylig kom Bosch ud med topresultater i mere end 20 tests iværksat af det tyske Stiftung Warentest.

Virksomheden ved, at de er på rette spor med deres kvalitetsstrategi.

Når det kommer til dette års produktnyheder, sætter Bosch fokus på støjniveau: De fremviser musestille husholdningsapparater fra "Silence-Edition 2013", der ikke blot tilbyder førsteklasses resultater. De gør også hjemmet mere roligt og afslappet.

En anden central problemstilling er håndteringen af glas - for mange forbrugere er det en meget kritisk situation, når de sætter deres glas i opvaskemaskinen.

Det afhjælper Bosch ved at præsentere en opvaskemaskine med Zeolit tørringsteknologi. Den kombinerer innovative funktioner med nye programmer, såsom et særligt program, der vasker glas ved 40°C med tilbehør, der sikrer en strålende glans samtidig med, at den sikrer pålidelig beskyttelse af de dyre glas.

Der ventede også de besøgende mange højdepunkter, når det kom til emhætter, induktionskogesektioner, køle- og fryseskabe og mindre husholdningsapparater.

En anden prioritet for Bosch er at udvide deres højeffektive energibesparende portefølje. Samtidig tilbyder Bosch det bredeste udvalg af A+++-rangerede husholdningsapparater i Europa.

Find produkter fra Bosch her


Kilde: Bosch.dk