Bose 300 [TEST]: Æstetisk surround til pebret pris

Peter Hyldahl - Datatid TechLife 28-06-2017 17:07

Det enkle design er en æstetisk nydelse, og TV-lydbaren i Boses nye 300-serie matcher fuldstændig subwooferen og de ultrasmå baghøjttalere i samme design.

Det komplette sæt skaber et fyldigt lydbillede i ægte 5.1-surround, hvor lydbaren fungerer som front- og sidehøjttalere.

Bose 300 leverer surroundlyd, som klinger naturligt
Smid en film i Blu-ray'en, og højttalerne synes nærmest at forsvinde i rummet. Det er ganske godt gået, når man tager de temmelig små dimensioner i betragtning.

Du får godt nok ikke mavemasserende bas og overvældende power som fra større systemer, men stuevenlig biograflyd er der bestemt tale om.

Højttalerne kalibreres med en hovedtelefonlignende mikrofon, der placeres på toppen af hovedet. Selve processen er dog ekstrem besværlig, da den foregår med tryk på fjernbetjeningen og med stemmevejledning. Du skal igennem processen flere gange, også når du skal parre for eksempel subwoofer og baghøjttalere.

Læs også: Sony HT-NT5 [TEST]: Når TV-lyden skal op i luksusklassen

Processen er ganske enkel ret gammeldags. Hvorfor ikke bare bruge TV-skærmen som vejledning, når der alligevel er HDMI-indgang, og en vejledning nemt kan vises på TV-skærmen?

 

Læs mere...