Boses første TV er snart klar

edbpriser.dk 09-08-42757 17:00
Denne artikel bringes i samarbejde med Recordere.dk

Den kendte fabrikant af designer højttalere og musikanlæg vil også byde ind på markedet for fladskærms-TV, og det første Bose TV kommer snart på markedet.

Bose VisionWave kommer i en 46" udgave her i oktober måned.

Ikke overraskende har Bose fokuseret på, at deres VisionWave TV kan noget med lyd. De har indbygget virtuel surround, som det kendes fra højttaler "bjælker", de såkaldte soundbars. TV'et kan gengive surround lyd uden løse højttalere, det hele er bygget ind i selve TV'et.

TV'et kommer også med en speciel fjernbetjening med touch pad, og kun ganske få knapper til at navigere menuerne. Bose fortæller, at den nye fjernbetjening kan styre andre apparater, og dermed er designet til at kunne være den eneste fjernbetjening på sofabordet.

Bose VisionWave TV

Et alt-i-et TV med en alt-i-en fjernbetjening - det lyder smart.

Men faktisk er det ikke et TV, det er en monitor med lyd. Elektronikken med ind- og udgange sidder i en separat medie-boks. Og der er ingen tunere, da det er beregnet til brug sammen med en settop box til kabel-TV eller satellit.

Og så er der lige det med prisen. Hvis Bose VisionWave kommer til Danmark, vil prisskiltet kunne få selv salgschefen hos B&O til at løfte et øjenbryn. Efter vores oplysninger kan dette 46" Bose TV nemlig ende på omkring 60.000 kroner.

Er du fristet?