Brug iPad mini eller iPhone 6 Plus til virtual reality

edbpriser.dk 08-03-46684 13:13

Hvis du så billedet herover og tænkte: "Ha, det er en joke!", så er du ikke alene, for det var også undertegnedes reaktion ved første møde med airVR.

Men airVR projektet er skam en helt alvorlig Kickstarter kampagne, der netop nu er i gang med at samle penge sammen til et virtual reality headset, der bruger iPad mini som skærm.

AirVR headsettets linser

Så i stedet for at udvikle et helt nyt stykke hardware a la Oculus Rift, vil Metatecture, som står bag airVR, "bare" bruge iPad mini med dens glimrende 7,9 tommer skærm, gode processorkraft og i forvejen indbyggede batteri til at give folk en nem og billig (hvis du i forvejen har en iPad mini eller iPhone 6 Plus) indgang til virtual reality.

Læs også: Mota SmartRing giver dig notifikationer i fingerstørrelse

Hvis du støtter op om projektet på Metatectures officielle Kickstarter side, kan du for bare $49 CAD sikre dig et af de første airVR headsets, der bliver produceret, når finansieringen er sikret.

AirVR headsettet fra flere vinkler

AirVR+ til iPhone 6 Plus

Metatecture gutterne har desuden lavet en udgave til den store iPhone 6 Plus, som kommer med en 5,5 tommer skærm, så den også vil være en udmærket løsning til virtual reality.

Læs også: Samsung gør mobilen til et virtual reality-headset

airVR+ vil få samme pris som airVR, og du kan læse mere om begge virtual reality headsets samt bestille dit eget eksemplar på Kickstarter siden her.

Se også præsentationsvideoerne for airVR og airVR+ herunder.