Buzz! Quiz World er landet

edbpriser.dk 08-06-41794 03:40

Vores allesammens yndlings quizshow-vært er tilbage – og han har et helt ny quizspil med, som du kan blive stjernen i.

"Buzz! Quiz World" til PlayStation 3 går amok i almen viden med nye spørgsmål, nye runder, nye figurer og flere måder at spille på end nogensinde før.

Spil på mange forskellige måder
Du kan spille på utallige måder: Du kan invitere familien med i et spil, skrive dine egne quizzer, hente over 200.000 quizzer online skabt af brugerne selv eller udfordre hold fra hele verden – bare for at nævne et par stykker. Det er det største quizshow på Jorden med en verden af muligheder... Og det er i butikkerne nu!

"Buzz! Quiz World" til PS3 er ude nu og handler om at være stjerne i showet.

Skab din egen karakter
I "Buzz! Quiz World" skaber du din personlige profil, som Buzz så kan kommentere til – han tiltaler dig ved navn, holder øje med, hvad du er god til, og flækker dig med sin velkendte sarkasme, når du mindst venter det for at holde dig på tæerne.

Udover alle de personlige tiltag indeholder spillet alt det sjov med Buzz!, som du forventer: Over 5.000 nye spørgsmål, hurtige og udfordrende nye runder – inklusive en meget klam slimudfordring – og en række nye måder at spille på, fx sofa mod sofa online for otte spillere via PlayStation Network.

Kommer også til PSP
"Buzz! Quiz World" til PSP udkommer i starten af december og giver dig spørgsmål, når du er på farten, med helt nye onlinefunktioner. Du får adgang til den online quizportal MyBuzz!, hvor du kan skrive, downloade og dele quizzer til dit PSP-spil; du får adgang til PlayStation Store, hvor du kan downloade nye pakker med spørgsmål (for at få endnu flere end de 5.000, der følger med spillet), og du kan konkurrere online mod andre quizfans på PlayStation Network.

Du kan også spille på nye måder med dine venner: Giv den videre, hvor seks af jer kan spille sammen på én PSP, eller fire af jer kan linke jeres PSP-systemer sammen og tage en spørgedyst online.

Læs mere på www.buzzthegame.com.