Byg dit eget LEGO computer tastatur

edbpriser.dk 03-06-46158 03:53

Den amerikanske LEGO afficionado, Jason Allemann, er en erfaren herre ud i LEGO-konstruktionens kunst, og man kan se mange af hans opfindsomme kreationer på hans YouTube kanal her.

Hans seneste påfund er at bygge et kedeligt gråt PC tastatur om til et sprudlende keyboard med taster, der alle er lavet af LEGO klodser.

Læs også: Fysiske knapper vokser frem på touchskærmen

Og ikke bare tilfældige klodser. Allemann har kun brugt eksisterende knapper fra LEGO's mangeårige produktion, og så har han gjort meget ud af at finde klodser, der passer godt til den funktion, de har på tastaturet.

Home-knappen er taget fra et hus, Scroll Lock-knappen har et billede af en skriftrulle (scroll), Ctrl-tasten har et billede af et kontrolpanel, og Caps Lock-knappen har en kasket (cap) fra en mini-figur og en hængelås på sig.

LEGO computer tastatur closeup

Selve opbygningen af tastaturet er udført med Technics-klodser, som er bygget op i et meget fleksibelt skelet, der er lagt ovenpå kontakterne, så alle taster fungerer så præcist, som de skal.

Byg selv et LEGO computer tastatur

Forvent ikke, at Jason Allemanns LEGO tastatur kommer til salg i den nærmeste BR eller hos ComputerSalg.dk lige med det første.

Men hvis du har fået blod på tanden, er der hjælp at hente på Allemanns website, jkbrickworks, hvor du kan finde vejledning til at bygge dit eget LEGO tastatur.

Læs også: Farverigt tastatur fra Corsair

Her kan du også finde mange andre vejledninger til opfindsomme kreationer, som vil kunne more enhver LEGO-fan.

Du kan se Jason Allemanns egen præsentation af LEGO computer tastaturet herunder samt et par andre af hans LEGO projekter.