CES 2012: Panasonic: "Vi kommer med OLED"

edbpriser.dk 13-01-2012 09:43

Denne artikel bringes i samarbejde med Recordere.dk

I en meddelelse sendt ud af Panasonics øverste chef Fumio Ohtsubo, er Panasonic allerede i gang med et OLED TV, som de håber på at kunne sende ud allerede i år.

”Vi håber på, at vi ikke er for sent ude,” fortæller Fumio Ohtsubo til Reuters. I sidste måned gik historien på, at Panasonic har en 8.5 generation i deres ingeniør-afdeling.

I 2009 startede Panasonic et samarbejde med Sumito om at lave OLED paneler, men ikke i den størrelse som er blevet præsenteret på CES 2012 af LG og Samsung. Intet om det samarbejde er kommet ud, så vi ved ikke, hvilken type OLED panel der arbejdes på.

Hvis det nås i 2012, ville IFA 2012 i Berlin være det perfekte sted at præsentere TV'et. Recordere.dk er naturligvis på plads i Berlin i efteråret.

Recordere.dk var i går på en rundvisning på Panasonics stand, hvor vores vært ikke ville be- eller afkræfte, hvornår de kommer med OLED, men at de arbejdede på det var sikkert.

OLED giver jo et super billede, med sortere end sort, så OLED kan sagtens være den konkurrerende teknologi, som lægger det afgørende pres på plasma, når prisen bliver konkurrencedygtig.

Det skal blive spændende at se, om Panasonic kommer med OLED i 2012.

 
Læs MANGE flere nyheder fra CES 2012 hos Recordere.dk