Chefdesigneren bag Samsung GALAXY S5 træder tilbage

edbpriser.dk 15-03-46320 18:43

Chang Dong-hoon, som indtil sidste uge var chef for design-teamet bag de seneste Samsung GALAXY modeller, er fratrådt sin stilling, der bliver overtaget af vice-præsident i afdelingen, Lee Min-hyouk, skriver Reuters.

Både Samsung GALAXY S5 og GALAXY S4 før den modtog drøje hug fra anmelderne for ikke at have et design, der klart signalerede, at her var der tale om flagskibsmodellen fra verdens største mobilproducent.

Læs også: Megastor Samsung phablet på vej

Valget af plastik-materialer og kunstigt læder-look blev ikke dømt værdigt af verdens anmeldere, og for eksempel sammenlignede Wall Street Journals anmelder udseendet af guld-udgaven af Samsung GALAXY S5 med et plaster, så nu tager den ansvarlige hos Samsung altså konsekvensen.

Samsung GALAXY S5 guld udgave

Sydkoreansk stjerneskud er nu i spidsen for Samsungs design-team

Den 42-årige Lee, som overtager posten efter Chang, blev i 2010 Samsungs yngste senior executive for sin rolle i designet af GALAXY-serien, der om nogen har været årsagen til, at Samsung har fravristet titlen som verdens største mobilproducent fra Apple.

I dag sælger Samsung dobbelt så mange mobiltelefoner som Apple, og det skyldes primært deres GALAXY mobiler, der findes i så godt som alle prisklasser og størrelser.

Læs også: Samsung GALAXY mobil med indbygget projektor

Derfor kan det jo også virke paradoksalt, at designchefen bag de ekstremt populære mobiltelefoner har følt sig presset til at gå af, men det kunne tyde på, at Samsung GALAXY S5 ikke sælger helt så godt, som Samsung havde forventet.

Under alle omstændigheder er det nu Lee Min-hyouk, som skal stå for de fremtidige designs af Samsungs GALAXY mobiler, og så må vi jo håbe, at det bliver med et bedre resultat end de seneste par modeller.