China Mobile afslører iPhone 6 specifikationer og salgsdato

edbpriser.dk 09-09-2014 11:00

Den teknologi-interessede del af internettet er før blevet snydt af oplysninger, der efter sigende skulle være kommet fra kinesiske teleselskaber, men denne gang skulle den være god nok.

Læs også: Her kan du se Apples event live

China Mobile er verdens største mobilselskab, og de har nu opdateret deres pre-order side for 4,7-tommer versionen af iPhone 6 med specifikationer for dette års mest ventede smartphone, der bliver officielt afsløret senere i dag. Det skriver Techradar.

iPhone 6 kan tåle vand og støv

Det ser ud til, at iPhone 6 bliver støvafvisende og vandtæt ligesom Samsungs Galaxy S5 og Sonys Xperia-serie.

Man vil kunne vælge mellem en hukommelse på enten 16, 32, 64 eller 128 GB, og farverne bliver igen guld, sort eller hvid.

Skærmen skulle være lavet af safirglas, på trods af tidligere rygter om det modsatte, med en forholdsvis lav opløsning på 1134 x 750, der må siges at være et stykke fra for eksempel LG G3’s opløsning på 2560 x 1440.

Frontkameraet bliver på 2,1 MP, mens bagkameraet ligger på 8 MP.

Styresystemet bliver selvfølgelig iOS 8.

iPhone 6 til salg den 19. september

China Mobile har listet salgsdatoen på iPhone 6 til at være den 19. september, men om det bliver en verdensomspændende dato, eller vi får en anden dato i Danmark, vides selvsagt ikke.

Læs også: Ny video af iPhone 6

Ifølge China Mobile bliver den større iPhone 6 på 5,5 tommer ikke sat til salg samtidig med den mindre version, hvilket både hænger sammen med tidligere rygter, og forklarer hvorfor vi ikke har fået dens specifikationer at se endnu.

Der er kun tilbage at vente til senere i dag, hvor vi endelig får den officielle fremvisning af iPhone 6.

Bliv skrevet op til vores dedikerede iPhone 6 nyhedsbrev og få de danske priser, lige så snart vi har dem