City Singler - Frækkere i 2'eren

edbpriser.dk 24-01-44841 16:16

Efteråret kan bare komme an! For i (u)sikkert selskab med de møgsjofle og drøncharmerende storbysingler, Anne Louise Hassing, Trine Gadeberg, Sofie Lassen-Kahlke og Kaya Brüel, er stemningen altid lummer og kinderne brandvarme. Og snart kan de nydes hjemme i sofaen – på DVD, altså.

De fire femme fatales debutshow "Sko, håb og kærlighed" har for længst indskrevet sig i nyere tids underholdningshistorie som en uhørt triumf, der nedlagde både anmeldere og 65.000 jublende publikummer, som bare ville have mere og mere.
 
Med opfølgeren fra i år, "City Singler - Frækkere i 2'eren", fastholder den bramfrie kvartet positionen som Danmarks p.t. suverænt sjoveste kvinder i live-optagelsen fra Århus Musikhus.

Op for blusset - ned for blufærdigheden
Der er skruet endnu højere op for blusset – og tilsvarende ned for blufærdigheden – når der synges, swinges, spruttes og svovles løs om alt fra stripperstænger og klitorisorgasmer til inkontinens og anusafblegning.

Som Trine Gadeberg forklarer: ”Vi er klar til at smadre prinsessedrømmen om det pæne og perfekte liv med børn, mand og sex hver anden onsdag. Og det er da muligt, at vi er blevet slappere i bækkenbunden – til gengæld er vi skarpere i replikken!”
 
Nye såvel som trofaste fans kan se frem til to timers hæsblæsende kvindekomik med veninderne på sofaen, når de hjembringer "City Singler - Frækkere i 2'eren" til hed aften i stuen.
 
Fakta:
• "City Singler - Frækkere i 2'eren" er instrueret af komikeren Gordon Kennedy og Jens Fausing.
• Det prisbelønnede revy-makkerpar René Vase og Jannik Fuglsang står bag forestillingens frække, begavede og rørende morsomme tekster, mens Ebbe Ravn har komponeret musikken.
• "City Singler - Frækkere i 2'eren" genopsættes som live-forestilling i foråret 2013 på grund af en overvældende stor publikumsefterspørgsel.