Computerspil hitter under juletræet

edbpriser.dk 13-03-47932 11:36

Både unge og voksne gamere ønsker sig nye spil til jul, og spilproducenterne sørger naturligvis for, at der er mange nye og spændende titler klar til årets julesalg.

I år er det specielt spil til de nyeste konsoller, der hitter, og samlet er salget af PS4- og Xbox One-spil steget med 99 procent i 2015 i forhold til sidste år.

Læs også: Nintendo PlayStation er virkelig - og den virker

“Vi oplever lige nu en eksplosiv interesse for interaktiv underholdning, og vi har svært ved at følge med efterspørgslen på computerspil og spilkonsoller denne jul. Den seneste generation af spilkonsoller har boostet markedet, og den stigende interesse har også en klar positive effekt for spilsalget,” fortæller John Eidelmann, der er formand for Angi Nordic.

”Årsagen skal findes i, at der er flere konsoller ude i stuerne, og at flere og flere storspil er udkommet i år og specielt her op til jul,” fortæller John Eidelmann.

Computerspil er i dag for alle aldersgrupper, og titler som "Call of Duty", "Star Wars", "FIFA", "LEGO", "Just Dance", "Disney Infinity" og "Skylanders" viser, at der er noget for enhver smag.

Top 10 over de bedst sælgende computerspil lige nu er:

1. Call of Duty: Black Ops III
2. Star Wars: Battlefront
3.
FIFA 16
4. Fallout 4
5.
Skylanders: Superchargers
6. NHL 16
7. Assassin's Creed: Syndicate
8. LEGO: Jurassic World
9.
Disney Infinity 3.0: Star Wars
10. Just Dance 2016

Læs også: Et gamer-keyboard til de kræsne: Strike Battle