Cop3nhag3n Robot 2010

edbpriser.dk 27-04-2010 09:52

I den kommende weekend afholdes årets helt store eSport event i København, Cop3nhag3n Robot, som vil byde på masser af spændende underholdning

Cop3nhag3n Robot byder velkommen til tre dage, hvor tingene ikke helt vil være, som de plejer i København. Det gælder i særdeleshed for centrum af København og Danmarks mange spil-, film- og musik-entusiaster.

Barn, ung eller voksen? Fra fredag d.30. april til søndag d. 2. maj vil alle, der lyster, få mulighed for at dykke ned i et spektakulært spilunivers, hvis lige aldrig før er set i Danmark.

Det kan du opleve
For anden gang i træk vil Cop3nhag3n Robot, i samarbejde med Københavns Kommune, skabe en oplevelsesplatform for fremtidens computerspil og elektronisk underholdning.

Glem alt om mørke haller og lange skygger af colaflasker, for med Københavns festival bringes den virtuelle verden ud i lyset, ind på scener, i shows og op på storskærme.

I tre dage kan du afprøve en masse forskellige spil, release på den nye "Iron Man 2" film, deltage i et hav af turneringer og konkurrencer, samt prøve kræfter med nogle af verdens allerbedste computerspillere, de såkaldte gamere.

Alle festivaldage vil være spækket med fede aktiviteter, workshops og events. Om natten skruer vi op for rytmerne af elektronisk musik og skaber en fest for bylivet.

Uanset om du er hardcore-gamer, almindelig nysgerrig på fremtidens elektroniske underholdning eller blot en oplevelsesorienteret byboer, garanterer Cop3nhag3n Robot dig en unik oplevelse i en stemningsfyldt atmosfære.

Foruden en masse underholdning, og konkurrencer med de vildeste præmier, vil der være mulighed for at prøve nye spil på Boomtown-netcaféen, hvor du har mulighed for at kæmpe imod nogle af verdens bedste spillere.

Prøv blandt andet at spille Counter-Strike mod andre spil-entusiaster, eller demonstrer dine evner på den virtuelle grønsvær i fodboldspillet FIFA 2010.

Fakta om Cop3nhag3n Robot:
• Lokalitet: Axeltorv i København, lige ved hovedbanegården (over for Tivoli).
• Tidsperiode: fra fredag d.30. april til søndag d. 2. maj, 2010
• Adgang: Gratis adgang for alle
• Arrangører: Københavns Kommune, Region Hovedstaden, Wonderful Copenhagen og Cop3nhag3n Robot.

Læs mere om de mange arrangementer på CopenhagenRobot.dk

Se her hvordan du kan vinde to PlayStation 3 konsoller på Cop3enhag3n Robot.