Copenhagen Games 2010

edbpriser.dk 23-08-42212 00:56

Messe og underholdning
I påskeferien inviterer Danmarks første kombinerede elektronik- og esportsmesse indenfor i hjertet af København.

I en forlænget weekend vil Øksnehallens 5000 m2 store område blive fyldt op med unge og gamle, som alle deler en interesse i computerspil, elektroniske gadgets og ny teknologi.

60.000 medlemmer og DM
For første gang i Danmarkshistorien vil der under Copenhagen Games afholdes et Danmarksmesterskab i det populære spil "Counter Strike".
 
700 unge fra hele landet vil være samlet under Copenhagen Games' faner for at konkurrere med hinanden om pengepræmier og æren af at kunne kalde sig den første danske mester i "Counter Strike".

For at sikre et stærkt fundament for afholdelsen af et Danmarksmesterskab har de tre største eSportsorganisationer i Danmark Gaming.dk, SLAP.dk og Xplayn.com stiftet foreningen Dansk Spil Community, som med 60.000 medlemmer i ryggen skal  varetage det danske mesterskab indenfor "Counter Strike".

Copenhagen Games har fået den først blåstempling og kan således med 60.000 spillere sende DM af sted med et stærkt mandat i ryggen.

X
X som er vores samarbejde med Xboxlife er nu nået frem til X3, hvilket er et separat konsol-event i eventen.

Spiludvikling
I samarbejde med Dansk Spilråd vil der blive lavet et område dedikeret til spiludviklere, med primært vægt på danske spil.

Ved at sætte danske spiludviklere sammen med 700 af de største slutkunder er der lagt op til en god dialog og spændende nytænkning for dansk spiludvikling.

Arrangementet bliver afviklet af Slap.dk i samarbejde med DGI og Muskelsvindfonden.

Copenhagen Games er støttet af Danmarks tre største communities, Xplayn.com, Gaming.dk og Slap.dk med tilsammen over 60.000 medlemmer.

www.CopenhagenGames.com