D-Link DCS-2802KT-EU [TEST]: Mere kabelfri overvågning

Knud Søndergaard - 11-01-2019 10:00

D-Links brede sortiment af overvågningskameraer udvides nu med en kabelfri løsning, hvor genopladelige batterier i kameraerne gør dem uafhængige af strøm fra lysnettet

For almindelige forbrugere og gør det selv-folk er den største udfordring ved udendørs videoovervågning at strømforsyne kameraerne. Overførslen af video- og audiosignaler kan som regel klares trådløst, men det kan være svært at trække strømkabler frem til de positioner, som giver det bedste overblik, f.eks. oppe i havens træer.

For fire år siden lancerede Netgear deres første kabelfri kameraer i Arlo-produktfamilien. Nu kommer D-Link med et DCS-2802KT-EU Wire-Free Camera Kit, som omfatter to indendørs/udendørs kameraer plus en hub eller basestation, der varetager kommunikationen mellem kameraerne og hjemmets router, og en omfattende tilbehørspakke.

Med den nye kabelfri løsning kan D-Link tilbyde ikke færre end 16 overvågningskameraer, hvoraf de tre modeller har en IP65-godkendelse, så de kan bruges udendørs i alt slags dansk vejr. Med en enkelt undtagelse er alle disse kameraer kompatible med firmaets mydlink-app.


Læs mere...