D-Link vil hjælpe med at passe dit kæledyr

edbpriser.dk 21-08-2014 14:36

Nu kan du skælde ud på din hvalp fra arbejdspladsen, når den skider på gulvtæppet igen. D-Link vil nemlig gøre det nemt at holde styr på ens kæledyr, selv når man ikke er hjemme, med kameraet EyeOn Pet Monitor.

Læs også: Overraskende vinder af Tænks action kamera test

Det kan være meget nyttigt for folk, der har kæledyr, der har svært ved at gå hjemme alene, hvad enten det er hundehvalpe eller andre kæledyr, der nemt bliver ensomme.

Kameraet kan følges live på smartphonen

D-Link har udsendt en gratis app, mydlink Lite, der kan bruges til at overvåge kæledyret på din smartphone eller tablet. Det trådløse kamera er desuden udstyret med både bevægelses- og lyddetektor, som sørger for, at der bliver sendt en mail, hvis hvalpen hyler eller fuglen skræpper højlydt.

På den måde er du sikker på, at du altid kan tjekke, om der er noget galt, eller om kæledyret kan trøstes på afstand. Kameraet er nemlig udstyret med tovejslyd, så du kan trøste Fido, når hundelivet bliver hårdt.


EyeOn Pet Monitor kan fås i enten blå, gul eller pink.

EyeOn Pet Monitor har indbygget 4x zoom, er fleksibelt og diskret, så det ikke stikker ud derhjemme, og det leveres endda med tre plastikringe, så man kan ændre farven på fronten af kameraet. Det kommer også med natlys, så du selv i mørke kan tjekke, hvordan det står til.

Læs også: Sådan ser det ud indefra når opvaskemaskinen kører

Man kan endda tilslutte kameraet direkte til en smartphone eller tablet, så man ikke behøver trådløst netværk. EyeOn Pet Monitor kommer i butikker og på nettet snarest og har en vejledende pris på 699 kroner.

Hvis det snarere er en hvalp af menneskeslagsen, du vil holde styr på, så er der også her hjælp at hente hos D-Link. EyeOn Baby Monitor kan erhverves for lige under 1000 kroner.

Vil du se på et større udvalg af overvågningskameraer, kan du finde det her.