D-Links nye overvågningskamera bruger elnettet til datatrafik

edbpriser.dk 21-08-46779 15:40

Normal trådløs videoovervågning er afhængig af et stærkt Wi-Fi-signal for at kunne fungere, hvilket stiller store krav til signalstyrken og kan også være en decideret hindring, hvis routeren er langt væk, eller hvis kameraet er placeret bag en tyk mur.

Køb dit overvågningskamera lige her

I en tid, hvor alt er trådløst, er det også besværligt at skulle forbinde kameraet fysisk med netværkskabler. D-Link har løsningen på dette, da deres HD Day/Night Cloud Camera bruger elnettet til dataoverførsel.

Plug-and-Play

Det eneste, der kræves, før kameraet kan sættes op, er, at man sætter den medfølgende Powerline-adapter i en stikkontakt og tilslutter den til ens router. Derefter kan man sætte kameraet op hvor som helst i huset og tilslutte den til nærmeste stikkontakt.

Læs også: Lynhurtig og stilfuld router

Herefter vil du kunne se HD-optagelserne på din computer, smartphone eller tablet med D-Links cloud-teknologi, mydlink. Dermed kan du altid tilgå kameraet, ligegyldigt om du er hjemme, på arbejde eller på ferie.

D-Link Powerline HD Day/Night Cloud Camera features

Der er endda mulighed for at sætte et microSD kort i kameraet, så du kan gemme optagelserne i tilfælde af netværksfejl.

D-Link Powerline HD Day/Night Cloud Camera har desuden et indbygget ICR-filter, der blokerer infrarødt lys om dagen for at øge billedkvaliteten. En IR LED-diode sørger for, at kameraet har op til seks meters rækkevidde om natten, selv når det er fuldstændig mørkt.

Læs også: Hold øje med hjemmet fra din smartphone

Powerline HD Day/Night Cloud Camera har en vejledende udsalgspris på 1.249 kroner, og du kan finde det lige her.