Dansk app vinder pris

edbpriser.dk 29-08-44937 00:10

Udviklingstalentet Mathias Gruber modtog Aller Innovation Award for smartphone-spillet "Block Struggle", der vandt prisen for sit enkle koncept og den høje underholdningsværdi.
 
Enmandsfirma bag successen
Yet Another App Company hedder firmaet bag "Block Struggle", der ret beset er et enmandsfirma, som udvikleren Mathias Gruber står bag.

Mathias Gruber er egentlig udannet nanofysiker fra Københavns Universitet, og "Block Struggle" er bare hans tredje spil efter "Yet Another Mind Game" og "Yet Another Ball Game", så den nykårede prismodtager var meget overrasket over hæderen:
 
”Jeg havde slet ikke regnet med at vinde, så jeg er meget overrasket og vildt glad."

Mathias Gruber vinder Aller Innovation Award

"I virkeligheden laver jeg bare det, som jeg synes er sjovt, så Allers Innovation Award betyder meget for mig, da den kan hjælpe mig med at få spredt kendskabet til ”Block Struggle”.

Der er i dag 8500 brugere af spillet, og jeg vil gerne have endnu flere.

Da spillet lige var lanceret, så min mors kollega én medpassager spille "Block Struggle" i flyet, og ringede for at fortælle det.

Det med at se andre spille spillet er fantastisk, og tænk hvis der nu kommer endnu flere der spiller spillet i offentligheden, det glæder jeg mig til”, siger vinderen Mathias Gruber.
 
"Block Struggle" ligger sig konceptmæssigt op af eksisterende casual-gaming-spil på app-markedet, men ifølge Aller Medias Innovationsafdeling, der har været med til at udvælge vinder-app’en blandt flere end 40 indsendte apps, er "Block Struggle" gjort både bedre og enklere, så spillet appellerer til en bredere målgruppe.

Block Struggle screenshot

Swipe dig til succes i "Block Struggle"
"Block Struggle" handler om at samle så mange point som muligt på tid ved at "swipe" så mange sammenhængende og ensfarvede blokke som muligt.

Der er 3 omgange af 2 minutters varighed, så det gælder om at være hurtig på fingrene for at overgå din modstander. Jo flere blokke du kan "swipe" i samme bevægelse, desto flere point får du, og samtidig dukker der felter op, som ganger din score op.

De korte omgange gør også, at "Block Struggle" er yderst velegnet til lige at snuppe en omgang eller to, når man har et par minutter tilovers, ligesom det er tilfældet med andre populære apps som "Ruzzle", "Quiz Battle" og "Subway Surfers".


Find spillet i App Store og i Google Play.