Dansk spil-pris opruster

edbpriser.dk 11-01-2011 09:30

For andet år i træk afholder Multimedieforeningen Danmarks officielle prisuddeling for computerspil - Danish Game Awards. Hermed kåres de bedste danske og internationale PC- og konsolspil ved et storstilet galla-show fredag den 25. februar på spillestedet Bremen i København.

Stor efterspørgsel
Danish Game Awards kom godt fra start sidste år i Lille Vega, hvor godt 200 branchefolk, udviklere, forbrugere og journalister overværede showet.

"Pga. stor efterspørgsel på billetter har vi flyttet arrangementet til BREMEN, hvor der er plads til knap 650 gæster. Hermed bliver DGA11 markant større og med plads til endnu flere spil-entusiaster", fortæller Annette Jacobsen, der er formand i Multimedieforeningen.

Computerspil er populær underholdning
Den store interesse skal ses i lyset af, at computerspil anno 2011 er populær underholdning for både seriøse computerspillere og familien Danmark. Således har 67 procent af alle hjem i dag en spilkonsol eller PC-spil.

Vind billetter
Billetter til arrangementet kan vindes på www.dga11.dk eller www.facebook.com/dga11.

Salgstal og jury nominerer
Danish Game Awards kårer de bedste PC- og konsolspil, der er udgivet i 2010. De bedst sælgende spil nomineres automatisk, mens en uvildig jury sikrer, at også årets mindre profilerede titler bliver nominerede.

Danmark bestemmer
Når de nominerede spil er fundet, er det den danske befolkning, der suverænt bestemmer. Fra den 11. januar til den 1. februar 2011 lægges de nominerede spil ud til åben afstemning på bl.a. www.dga11.dk, og det spil som får flest stemmer i hver kategori, vinder. Kategorier og de nominerede offentliggøres, når afstemningen åbner fra den 11. januar. Sidste år deltog over 23.000 danskere i afstemningen.

Yderligere information om Danish Game Awards, juryen, kategorier, de nominerede, samarbejdspartnere mv. udsendes løbende og publiceres på Danish Game Awards’ officielle hjemmeside www.dga11.dk og www.facebook.com/dga11