Datatid TechLife fylder 30 år

edbpriser.dk 01-01-46796 21:00

1984 var et år med flere teknologiske landvindinger - blandt andet den første Macintosh computer fra Apple og HP's første blækprinter - og det var også året, hvor et af Danmarks ældste tekniske magasiner, Datatid, fik sin debut i landets bladkiosker.

Der er ikke mange teknologi-orienterede magasiner fra dengang, som har overlevet til i dag, men Datatid har formået at følge med tiden og forny sig, så de stadigvæk er lige så aktuelle i dag, som de var for 30 år siden.

Læs også: Ubegrænset lagerplads i skyen med Office 365

I 1984 blev der skrevet om dBASE II, og man kunne som læser følge et Comal-kursus i bladet - i 2014 har Datatid TechLife, som det kom til at hedde for 2 år siden, udvidet deres berøringsflade, så man nu også kan læse om de nyeste musikanlæg, fladskærme og smartphones udover den grundige dækning af computerens udvikling.

Stolt direktør for Datatid TechLife

”Jeg er utrolig stolt over, at det er lykkedes hele tiden at forny Datatid TechLife, så det efter tre årtier stadig er det førende magasin for alle os danskere om den teknologi, som gør nytte og underholder os hver eneste dag.

Den begejstring stråler ud af Datatid TechLife, og det er den væsentlige grund til, at magasinet stadig er levedygtigt på et mediemarked, der er presset af den samme teknologiske udvikling, som magasinet beskriver,” siger Datatid TechLifes udgiver, administrerende direktør i Audio Media Klaus Nordfeld.

Læs også: Ny og forbedret prisagent på EDBpriser & Co

Jubilæuimagecloudummeret – nr. 11/2014 – udkommer 30. oktober med udvidet sidetal og en konkurrence, hvor der er præmier for tusindvis af kroner.

Deltag i konkurrencen her