Dato for Office 2016 til Windows afsløret

edbpriser.dk 26-01-47620 16:00

22. september bliver dagen, hvor Office 2016 til Windows bliver frigivet, rapporterer det tyske site WinFuture.

De har fået tilsendt et screenshot af et opslag på en Microsoft intranet-side, som gør opmærksom på, hvornår softwaregigantens medarbejdere skal være klar til den store lancering.

Læs også: Microsoft præsenterer Surface Pro 4, Band 2 og nye Lumia smartphones til oktober

Ifølge opslaget er der opdateringer til hele pakken, og den skulle være identisk med den Office til Mac suite, der udkom i juli, skriver The Verge.

Office 2016 dato

Flere små forbedringer og en enkelt større nyhed

The Verge mener også at vide, at Office 2016 til Windows ikke kommer til at indeholde de helt store revolutionerende opdateringer, men der er da nogle forbedringer på vej.

Søgefunktionen, vedhæftninger og email udsendinger er blandt forbedringerne sammen med optimerede muligheder for at indsætte billeder i Word og Excel.

Den største nyhed er nok muligheden for, at flere personer kan arbejde på det samme dokument samtidig, hvilket bliver muliggjort af Microsofts cloud-tjeneste.

Herudover er det kun oplysninger om nye farve-temaer, der er sluppet ud om Office 2016 til Windows.

Læs også: Hvor meget RAM har du egentlig brug for?

Microsoft har endnu ikke meldt en officiel dato ud, men The Verge's kilder fortæller, at Office udviklerne netop nu tester et endeligt build af Office 2016 pakken, så der er god grund til at tro, at lanceringen er nært forestående.