De bedste spil i 2017: Action og strategi til din computer

Natasja Broström - Datatid TechLife 07-08-2017 13:28

For dig som forbruger betyder det, at alt, du har lyst til at prøve af, findes på PC – med mindre en eller anden nød i et konsolfirma har tabt en million eller to på at købe en midlertidig eksklusivtitel. Faktisk er antallet af titler udgivet på spilportalen Steam hvert år vokset så meget, at det konstant overstiger det samlede antal spil fra tidligere år.

Vi har udarbejdet en liste, som vi tror bliver de allerbedste spil i år. Vi har bedømt ud fra innovation, og hvor gennemførte de er, fremfor hvor overbevisende de første, hypede skærmbilleder så ud, eller hvor skinnende hovedpersonens hår virker.

Har vi overset din favorit, så er der ikke så meget at gøre ved det. Selvfølgelig er der en masse spil, vi gerne ville have med, men havde ikke nok plads til eller brændte nok for, men de fortjener dog alligevel at blive nævnt.

Blandt dem er: "Red Dead Redemption 2", "Tekken 7", "World’s Adrift", "Vampyr", "Quake Champions", "Kingdom Come: Deliverance", "Lego City Undercover", "Nidhogg 2", "Mu Cartographer", "Battle Chef", "Spellforce 3", "Sea of Thieves", "The Church in the Darkness", "Thimbleweed Park", "Full Throttle Remastered" og "Xenonauts 2".

Stellaris Utopia
Den første udvidelse af det roste science fiction-strategispil "Stellaris". Her får du nye værktøjer, så du kan udvide din galaktiske magtsfære.

Der er meget strategi i spillet, og du skal beslutte dig for, om du vil sende dine arter endnu længere ud i din galakse, eller om du vil køre en mere defensiv linje og blive tættere på hjemmet, før du slår til mod enhver, der tør udfordre din position.

For Honor
Et middelalderlig kamp/tæskespil i en historisk sammensat verden. Spillerne kan vælge at styre en viking, en samurai eller ridder i de store multiplayer-kampe, ofte sammen med svagere computergenererede karakterer.

Læs også: AMD's 16-core Threadripper kommer til at koste det halve af Intels 18-core i9 CPU

Der er også tre single player eller co-op-kampagner. Kamp er spillets mest ambitiøse del: Spillere skal matche retningen på hinandens angreb for at forsvare sig eller afværge.

 

Læs mere...