De fedeste produkter fra CES

edbpriser.dk 10-12-48008 14:16

CES 2016 er netop overstået, og for alle os, som ikke var i Las Vegas, er de forskellige mediers gennemgang af de bedste og sjoveste nyheder fra messen noget af det bedste til at få et indtryk af, hvilke produkter der er på vej til os.

CNET kigger på computer trends

CNET har kigget på årets computer trends, der især bød på bærbare med OLED skærme, men der har også været andre interessante præsentationer, og blandt andet Intel har fremvist den næste generation af deres Compute Stick, som er en computer, man kan have i lommen.

Læs også: Se de mest tossede tech-produkter fra CES 2016

Lenovos ThinkCentre 610S bliver - som den første stationære computer i CNET's historie - også fremhævet for sin medfølgende projektor, der godt nok skal have sit eget strømkabel men kan kommunikere trådløst med PC'en, når den skal bruges, hvilket gør den meget fleksibel.

Marques Brownlee ser på fremtidens produkter

Den dygtige tech-blogger, Marques Brownlee, kigger ud i fremtiden med fokus på lydprodukter, digitalkameraer og 8K fladskærme.

Og han kigger også på biler, hvidevarer og droner, som der alle sker teknologiske landvindinger med for tiden.

TechRadar har en frisk gennemgang af "Craziest Tech"

Sitet TechRadar har lavet en gennemgang fra CES 2016, der hurtigt løber igennem en masse af de fedeste produkter fra messen.

Her er alt fra et afstressende pandebånd over en håndledsstyret BB-8 robot fra "Star Wars: The Force Awakens" og en elektrisk scooter til Parrots nye fantastiske drone-fly, der kan være i luften 45 minutter af gangen.

Læs også: Fantastisk opgradérbar alt-i-en gamer PC

Se det hele og meget mere i videoerne herunder.