De helt trådløse iPhone 7 hovedtelefoner kommer til oktober

edbpriser.dk 01-03-48658 08:06

Apple har som bekendt droppet hovedtelefonstikket på iPhone 7 og 7 Plus og inkluderer i stedet et headset med Lightning-stik og en adapter, hvis du gerne vil fortsætte med at bruge dit eget kablede headset.

Men til oktober følger de lanceringen af iPhone 7 og 7 Plus op ved at sende et helt trådløst sæt hovedtelefoner ved navn AirPods i handlen.

Apple AirPods i øret

De små simpelt udseende pinde gemmer på en del avanceret teknologi, og de kan både bruges til at afspille lyd og tale i telefon.

Læs også: B&O headset med LG's nye smartphone flagskib

AirPods kan fornemme, om de sidder i øret og begynder at spille, så snart du sætter dem i, og de går automatisk på pause, når du tager dem ud.

Baggrundsstøj bliver filtreret fra, når du taler, så din stemme går klart igennem, og AirPods er også din direkte forbindelse til Siri, som du aktiverer ved at dobbelttrykke på den ene af ørepropperne og derefter tale til den digitale assistent.

5 timer bliver til 24 timer og 15 minutter bliver til 3 timer

AirPods kan ikke klare mere end 5 timers afspilning på en enkelt opladning, hvilket ikke lyder af så meget, men de kommer i et specielt opladeretui, der forlænger batteritiden til over 24 timer.

Apple AirPods i etui

Og når du er løbet tør, kan 15 minutter i etuiet give dig 3 timers batteritid, så du ikke skal klare en togtur fra Aalborg til København uden musik på halvdelen af rejsen.

Forbinder til alle dine Apple enheder

AirPods er naturligvis også klar til at blive brugt med alle dine andre Apple enheder, og de kan endda være forbundet til din iPhone og dit Apple Watch på samme tid.

Apple AirPods forbinder til alle Apple produkter

Læs også: High-end headset med udskiftelige lydfiltre

Hvis du vil bruge dem sammen med din Mac eller iPad, vælger du dem bare derfra.

Pris og tilgængelighed

Apples AirPods kommer i slutningen af oktober, og prisen lyder på 1.379 kroner, så det er ikke helt billigt for et par trådløse hovedtelefoner.