De sidste detaljer om Samsung Galaxy S8 afsløret

edbpriser.dk 16-05-49205 04:53

Samsung kan efterhånden ikke have meget tilbage at afsløre om deres næste smartphone flagskib, Galaxy S8, når de officielt præsenterer den nye mobiltelefon på onsdag den 29. marts.

For i den seneste tid er vi blevet præsenteret for det ene læk efter det andet, så vi nu ved, hvordan Samsung Galaxy S8 ser ud, hvilke farver den kommer i, hvad priserne bliver og hvornår den kommer i handlen.

Her i weekenden kunne det tyske site WinFuture så afsløre nogle af de få sidste detaljer, som vi ikke allerede ved om Galaxy S8 og S8 Plus.

Samsung Galaxy S8 er vandtæt efter IP68 standarden
Samsung Galaxy S8 og S8 Plus bliver vandtætte efter IP68 standarden.

Endnu højere opløsning end LG G6

Skærmstørrelserne på Samsung Galaxy S8 og S8 Plus er på henholdsvis 5,8 og 6,2 tommer ifølge WinFuture, som nu kan fortælle, at opløsningen på begge modellers Super AMOLED display kommer til at lyde på 2960 x 1440 px.

Læs også: Ekstra lang LG G6 præsenteret

Det er endnu højere end opløsningen på den kommende LG G6, der lyder på 2880 x 1440 px.

64 GB lagerplads i alle modeller

Ifølge WinFutures kilder bliver der ikke et udvalg af Galaxy S8 modeller med forskellige lagerplads-kapaciteter at vælge imellem for Samsungs kunder.

Både Samsung Galaxy S8 og S8 Plus vil således udelukkende komme på markedet med 64 GB lagerplads, men der vil være mulighed for at udvide kapaciteten med et hukommelseskort på op til 256 GB.

Biometrisk login med iris scanner

Samsung vil benytte sig af iris scanner i Galaxy S8 modellerne til det biometriske login, hvilket også var en funktion i den tilbagekaldte Note 7 phablet.

Samsung Galaxy S8 iris scanner

Iris sensoren er oplyst til at være "ultra-sensitiv" og vil yde den højeste form for sikkerhed, og den vil fungere hurtigt og nemt.

Der vil desuden være en funktion, som gør det muligt at gemme sine vigtigste dokumenter i en sikker mappe, der kun vil være adgang til via en identifikation af brugeren.

Læs også: Samsung vil vise sin sammenklappelige Galaxy X frem i år og lancere den i 2018

Samsung ventes som nævnt at afsløre Samsung Galaxy S8 og S8 Plus ved deres UNPACKED 2017 event med en lanceringsdato i butikkerne den 21. april.

Via: SlashGear