De sidste Panasonic plasma TV på HIFIpriser

edbpriser.dk 07-04-46109 21:33

Mens vi venter på, at OLED TV kommer ned i en pris, der er til at betale, kan det være en god idé, at erhverve sig et plasma TV fra Panasonic, hvis billedkvalitet er et vigtigt parameter for dig.

Panasonic har overtaget tronen efter Pioneer, når det kommer til at lave fladskærme med suveræn billedkvalitet, men de har - ligesom Pioneer - ikke kunnet få forretningen til at løbe rundt, så nu har de stoppet produktionen af plasma TV.

Derfor skal du være hurtig, hvis du vil have det bedste TV-billede på markedet, da lagrene rundt omkring snart vil være tomme.

Panasonic VT60 - det bedste af de bedste

Panasonic VT60
Panasonics VT60 fik tildelt den yderst sjældne Reference Award af Flatpanels, da de anmeldte Panasonics flagskibsmodel tilbage i maj sidste år.

Reference Award-prisen var ikke blevet tildelt noget TV siden Pioneer triumferede med deres Kuro fladskærme, så det er en ærefuld pris, der kun gives til de fjernsyn, der opnår den ypperste billedkvalitet, og som alle de andre fladskærme vil blive målt op imod.

Panasonic VT60 fladskærmene kan lige nu fås for 12.995, 15.999 og 20.309 kroner for henholdsvis 50", 55" og 65" modellerne.

Alternativt er der en 60" version af Panasonic ZT60 tilgængelig for 29.998 kroner, som er en Limited Edition fladskærm, der også har fantastisk billedkvalitet.

Panasonic ST60 - et billigere alternativ

Panasonic ST60
Hvis du gerne vil have Panasonics flotte billedkvalitet for lidt færre penge, blev Panasonic ST60 stærkt anbefalet, da det blev anmeldt af Flatpanels.

Tæt på perfekt sort og flotte farver på et TV, der samtidig klarer gengivelsen af hurtige bevægelser eksemplarisk, var nogle af de rosende ord, som Panasonic ST60 fik med på vejen.

Priserne ligger på mellem 5.167 og 9.968 kroner for ST60 modeller på 42, 50 og 55 tommer.

Vent ikke for længe

Lige nu er der 21 Panasonic plasma TV modeller tilbage på HIFIpriser, og det tal vil kun blive mindre fra nu af.

Derfor skal du ikke vente for længe med at slå til.

Se alle de resterende plasma TV fra Panasonic, der stadig er tilgængelige her.